Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 7. februar 2022, kl. 08:30
Sted Brønderslev kirke, Bredgade 102, 9700 Brønderslev
25,- kr. - for pandekager og hvidtøl
Morgensang i Brønderslev kirke

Morgensang og kyndelmissefejring i Brønderslev kirke
 - mandag d. 7. februar kl. 08.30-09.45

Hvem kender længere til de gamle kristne højtider, f.eks. kyndelmisse, mikkelsdag, valborgaften?

Derfor har Brønderslev Kirke bestemt sig for at genoptage dem. Det sker lidt efter lidt. Allerede nu kan vi dog løfte sløret for, at den sanselige oplevelse vil være i centrum. Der vil være noget for øret, for øjet og for smagsløgene. Måske undrer I jer over det sidste, men til flere af de gamle kristne højtider fik man bestemte retter, og dem skal vi også have.

Den første højtid, vi vil genoplive, er kyndelmisse. Det sker, med lidt forsinkelse, til morgensangen mandag den 7. februar kl. 8:30.
Her vil vi synge de gamle sange, der er forbundet med kyndelmisse, og vi skal høre lidt om, hvorfor og hvordan man fejrede den. Bagefter vil der blive serveret pandekager og hvidtøl.
Traktementet koster 25,- kr.

Vi håber at se mange :)