Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 3. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted Sognegården, Luther lokalet, Bredgade 102, 9700 Brønderslev
Jonatan
Entré: 50,- kr.

Koncert og oplæsning v/ Christina Bjørkøe og Niels Hav
lørdag d. 3. december kl. 16.00 i Sognegården, Bredgade 102, Brønderslev

Efter et langt og begivenhedsrigt jubilæumsår starter Brønderslev kirke et nyt liv, nu som 100-årig!

Det markerer kirken med en koncert med oplæsning af korte litterære værker lørdag d. 3. december 2022 kl. 16.00 i foredragssalen i Sognegården.

For den musikalske side af sagen står pianisten og konservatorielæreren Christina Bjørkøe, som spiller klaverværker af Brahms, Carl Nielsen og Fanny Mendelssohn. Christina spiller al klavermusikken på kirkens nyindkøbte Yamaha-flygel, som blev anskaffet i 2020.

De korte lyriske oplæsninger står pianistens mand, forfatter og digter Niels Hav, for.

Ved koncerten bliver der en lille pause i midten med en forfriskning i café Møllehave.

Entré: 50,- kr.