Dato Fredag d. 13. august 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Sognegården, Ingemann lokalet, Bredgade 102, 9700 Brønderslev
Provstiets sorggruppe

Sorggrupperne er et tilbud til voksne, der har mistet ved død, enten det er sket for nyligt eller for flere år siden.

Sorggruppen giver mulighed for at dele det forandrede liv med andre, der også har mistet og som derfor også kender sorgen, magtesløsheden og ensomheden.
At miste er det samme som at miste en del af sig selv, uanset om tabet er nyt, eller det ligger flere år tilbage. Den efterfølgende sorg er forbundet med mange skiftende og forskellige følelser som f.eks. sorg, savn, vrede, frustration, lettelse, håb, skyld og bekymring.

Sorggruppen i Brønderslev ledes af sygeplejerske Annelise Strange Møller, sygeplejerske Birthe Sørensen og tovholder i provstiets diakonigruppe, Else Hansen.