Dato Onsdag d. 27. oktober 2021, Kl. 18:00 til kl. 21:30
Sted Sognegården, Grundtvig lokalet, Bredgade 102, 9700 Brønderslev
50,- kr

Mad med Mere - filmaften
Vi varmer op til Halloween med Francis Ford Coppolas "Bram Stokers Dracula" fra 1992. Filmen modtog i sin tid tre Oscars.
Francis Ford Coppola har skabt en romantisk skrækfilm baseret på Bram Stokers klassiske roma fra 1897. Grev Dracula har begivet sig fra Transsylvanien til London for at søge efter en ung skønhed, som er en kopi af den unge kvinde, han mistede for 400 år siden. Draculas mål er at forene sig med sin elskede for evigt.

I en analyse af filmen kan der perspektiveres til bibelske tematikker, fænomener og personer. Lektor Jacob Hvid Mikkelsen vil står for introduktion og opsamling, og vi vil får os en snak om blod og kærlighed.
Da filmen varer 2 timer og 10 minutter, kan "Mad med Mere" tage lidt længere tid end normalt.

Konceptet er, at deltagerne først spiser sammen og efterfølgende hygger sammen på forskellig vis - heraf navnet: Mad med Mere.

Kl. 18.00:   Mad   Spisning af god dansk mad, hvortil der serveres vand og saftevand
Kl. 18.45:   med   Oprydning, pause
Kl. 19.00:   Mere  - kan være forskellige initiativer, f.eks. sang, spil, foredrag e.l.
Kl. 21.30:              Afslutning med Fadervor

Aftenerne foregår i Sognegården, Bredgade 102, 9700 Brønderslev.

Tilmelding sker til kirkekontoret, tlf. 98 82 07 13 - eller via kirkens hjemmeside