Dato Onsdag d. 24. november 2021, Kl. 18:00 til kl. 21:30
Sted Sognegården, Grundtvig lokalet, Bredgade 102, 9700 Brønderslev
50,- kr
Mad med Mere

Med ansættelsen af Solveig Jeppesen har Brønderslev fået en ny præstefamilie. Solveig er gift med Jean Paul, som stammer fra Peru og er uddannet botaniker ned fokus på regnskav. I Danmark har han uddannet sig som kandidat i landbrug og miljø.

Mød Jean Paul og hør om hans liv, hans interesser og hans religiøse baggrund.

Konceptet er, at deltagerne først spiser sammen og efterfølgende hygger sammen på forskellig vis - heraf navnet: Mad med Mere.

Kl. 18.00:   Mad   Spisning af god dansk mad, hvortil der serveres vand og saftevand
Kl. 18.45:   med   Oprydning, pause
Kl. 19.00:   Mere  - kan være forskellige initiativer, f.eks. sang, spil, foredrag e.l.
Kl. 21.30:              Afslutning med Fadervor

Aftenerne foregår i Sognegården, Bredgade 102, 9700 Brønderslev.

Tilmelding sker til kirkekontoret, tlf. 98 82 07 13 - eller via kirkens hjemmeside