Menighedsplejens juleaften

Hvert år indbyder Menighedsplejen ved Brønderslev Kirke alle interesserede til en traditionel dansk juleaften i Sognegården, Bredgade 102, 9700 Brønderslev.

Alle – fra hele Brønderslev kommune og omegn - er velkomne til at fejre en hyggelig og klassisk juleaften i Sognegården. Juleaften er for alle: børn og voksne, unge og ældre og håbet er, at dette kan være et tilbud, som mange har lyst til at benytte sig af. I stedet for at rejse væk, sidde få eller alene, eller tage til den anden ende af landet, kan man også vælge at fejre jul i Brønderslev sammen med andre.

De tre medlemmer af Menighedsplejegruppen, Gitte Lykke, Else Hansen og Mariane Reng, glæder sig over, at frivillige igen i år hjælper og sørger for at pynte op, dække julebordet og servere den gode julemad.

Nu er der også fundet et værtspar - nemlig Inge Marie og Leif Sonne fra Brønderslev.

Læs om Inge Marie og Leifs forventninger her

Gudstjeneste i Brønderslev kirke
Arrangementet begynder med mulighed for at være med til julegudstjeneste i Brønderslev Kirke kl. 15.30. Efter gudstjenesten er der en kop kaffe m. småkager til i Sognegården.

Kl. 17.30 er der julemiddag. Når maden er spist, tændes lysene på juletræet og den traditionelle juleaften fortsætter med julesalmer, læsning af juleevangeliet, julegaver – og mon ikke også der bliver læst en god julehistorie?

Arrangementet slutter kl. 21.00, og der bliver sørget for gratis hjemtransport, hvis det ønskes. Man skal selv finde ud af at komme hen til kirken, og er det et problem, kan kirkekontoret være behjælpelige med en løsning.

Indbydelse og detaljeret program fås i kirkerne og hos præsterne i hele Brønderslev kommune eller ved henvendelse til kirkekontoret, tlf. 9882 0713. Mail: kirkekontoret@broenderslevkirke.dk

Information:

Tid: 24. december 2019.

Pris:
125,- kr. pr. voksen - børn er gratis.(betales v. tilmelding eller på aftenen)

Tilmelding:
senest fredag d. 13. december til kirkekontoret, tlf. 9882 0713 - eller mail
kirkekontoret@broenderslevkirke.dk .
Evt. ønske om hjemtransport meddeles i forbindelse med tilmelding.

Tidsplan:
Juleaftensgudstjeneste kl. 15.30 - herefter kaffe og hygge i Sognegården.
Julemiddag serveres kl. 17.30, og herefter er der sang om juletræet, gaver, en god julehistorie og kaffebord.

Afslutning kl. 21.00

.

Julehjælpere søges til juleaften

Brønderslev Kirke efterlyser værter og frivillige hjælpere til juleaftens-arrangement i kirken

Hvert år indbyder Brønderslev Kirke alle og enhver til at fejre juleaften i kirkens lokaler, hvor frivillige hjælper med at lave en traditionel og hyggelig juleaften. Hvert år deltager en god flok mennesker, en blandet flok af ældre og yngre og familier, som hellere vil fejre en traditionel og hyggelig jul i sognegården sammen med andre, i stedet for at sidde alene eller rejse væk til juleaften.

Men der mangler værter til at byde deltagerne velkomne og skabe rammerne for festen. Desuden mangles tre frivillige personer til at hjælpe med de praktiske ting omkring maden mm. Der er allerede en kok, som styrer køkkenet, nogle frivillige hjælpere og en pianist, som spiller til julesangene.

Så har du lyst til en anderledes og meningsfuld juleaften, og kan du hjælpe som vært eller med det praktiske, så kontakt Brønderslev Kirkekontor (tlf. 98 82 07 13 mail: kirkekontoret@broenderslevkirke.dk) eller Else Hansen (tlf. 20 40 58 35), som er tovholder på juleaftensarrangementet. Arrangementet foregår juleaften, den 24.12. fra kl. 17.00-21.00. Både værter og frivillige indbydes til et møde inden tiden, hvor de sættes ind i opgaverne.

Det er Brønderslev Kirke og diakoniudvalget i Brønderslev Provsti, som står bag juleaftensarrangementet.

Del meget gerne efterlysningen!

Ophavsret: