Konfirmander

SOGNEPRÆST GITTE LYKKE GÅR FOR SINE KONFIRMANDER
”Vi går for vores fællesskab – og fejrer det til september”

Tænker på sine konfirmander
”Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg tænker helt vildt meget på mine konfirmander og har gjort det længe”, fortæller Gitte. Hun skulle have konfirmeret 7 konfirmander d. 26. april og 34 på Bededag, d. 8. maj, men sådan bliver det dog ikke. Alt er pga. coronasituationen udsat til september.

Vanvittig idé?
Gitte har – inspireret af eventet ”Virtuel Store Bededags Motion” fået  en idé. ”Jeg har fået den vanvittige idé, at jeg vil gå én kilometer for hver af "mine" skønne unge mennesker, som en stor sympati fra mig til dem over, at deres konfirmation må udsættes ”.

Som deltager i eventet har Gitte tænkt sig at gå 2 x 21 km - én kilometer for hver konfirmand + én kilometer for fællesskabet !!

Går en rute omkring præstegården
Gitte vil gå 14 runder på en 3 km rute omkring præstegården. ”Jeg er vant til at gå meget og også langt - men jeg er spændt på, om jeg har 42 km i benene” J, siger hun.
Hun håber, at nogle af konfirmanderne vil gå med noget af turen  - som opbakning og for fællesskabet  J.

Forfriskninger og flag
Flaget ved præstegården vil være hejst, og i indkørslen til præstegården vil der stå et bord med forfriskninger til deltagerne. Her kan tankes energi og opnås lidt fællesskab (max. 10 personer ad gangen) på det, der skulle have været en stor festdag.
”Vi skaber vores eget lille ”event” på Bededag, fordi Corona ikke skal forhindre os i at gøre noget sammen – bare på en anden måde end hidtil tænkt - og så fejrer vi vores fællesskab til september”, slutter Gitte.

Læs evt. også artikel fra Kirke.dk (Kristeligt Dagblads netavis): https://www.kristendom.dk/sognepraest-gar-maratondistance-sine-konfirman...

Normale konfirmationsdage for de forskellige skoler:

Søndergade Skole:     Sidste søndag i april (26. april 2020)

Skolegade Skole:        1. søndag i maj  (3. maj 2020)

Hedegårdsskolen:       Bededag  (8. maj 2020)

På grund af corona er konfirmationerne udsat til senere på året - se nedenfor.

Hedegårdsskolen:

Lørdag d. 12. september
Kl. 09.00:  7B
Kl. 10.00:  7D

Søndag d. 13. september
Kl. 12.00:  7D

Søndergade Skole:  Søndag d. 21. juni

Kl. 09.00:  7A

Skolegade Skole:  Søndag d. 30. august

Kl. 09.00:  7A
Kl. 11.00:  7B

Datoer for konfirmationer de kommende år - se her