Salmer/tekster til højmesse og gudstjeneste

Søndag d. 25. oktober
20. søndag efter trinitatis

er der følgende gudstjenester:

Kl. 09.00: Dåbsgudstjeneste i Brønderslev kirke v/ Pia Kirkegaard
1 dåb

Kl. 10.30:  Højmesse i Brønderslev kirke v/ Pia Kirkegaard
1 dåb og nadver

HUSK tilmelding smiley.

Salmer i Brønderslev kirke
søndag d. 25. oktober

Kl. 09.00:  Salmer oplyses senest torsdag

Kl. 10.30:  Salmer oplyses senest torsdag

VIGTIGT: Hvis du vil være sikker på at få en plads til højmessen kl. 10.30, skal du melde dig til
klik her for at melde dig til

__________________________________________________________________________________________________________________________

Dagens tekster kan læses ved at klikke på nedenstående link:

Du kan høre melodierne ved at klikke på nedenstående link - og skrive salmenumrene i søgefeltet.

Lyt til MÅNEDENS SALME fra Salmedatabasen

Bønneplakat - Bønner i nød
Sognepræst Thomas Uth har hentet rettighederne til at dele en bønneplakat fra De12kirker.dk.
En plakat med 47 bønner til enhver situation i disse tider. Den hurtige bøn: "Jesus Kristus! Jeg er bange. Hjælp mig" og den længere fordybende bøn om trøst og vejledning.

Bønnerne er skrevet af sognepræst Torben Haahr. I Næsborg, Salling, Oudrup og Vindblæs pastorat, Viborg Stift, har sognepræsten fundet inspiration til en daglig andagt og sat ord på de smukke bønner. Sognepræsten deler netop i år bønneplakaten i de 12 kirke under navnet "Bønner i nød 2020".

Torben Haahr udtaler: "Mit håb er at give ord for, hvad et menneske i nød har på hjerte". Han har i flere år arbejdet med særlig fokus på sjælesorg og har hjulpet mange med at sætte ord på deres smerter.

Bønner i nød kan downloades her eller på kirkens facebook side. Skulle andre kirker have lyst til at linke til plakaten, downloade den eller lægge den på egen facebook side, er man velkommen til det.
HUSK at angive De12kirker som kilde

Højmesser

Der er ingen begivenheder.