Højmesser

Nedenfor kan du se de  kommende højmesser.

Højmesserne foregår næsten altid i Brønderslev Kirke
I forbindelse med konfirmationer, friluftsgudstjeneste og markedsgudstjeneste afholdes højmessen et andet sted -  næsten altid kl. 10.30.

Ved gudstjenester/højmesser med altergang foregår det i øjeblikket på følgende måde:
Ved indgangen til kirken uddeles der et "nadverkit" bestående af et lille plasticbæger med låg. I bægeret er der skænket alkoholholdig vin, og ovenpå låget er placeret en oblat og et ekstra låg. Bægeret tages med ind i kirken, og når indstiftelsesordene har lydt indtages brød og vin fra sin siddeplads, når præsten har indbudt til det.
Det er også muligt at få bægre med saft i stedet for vin.

Børnekirke (midlertidigt stoppet)
Under prædikenen er der de fleste søndage Børnekirke - en eller flere voksne tager børnene med i Sognegården, hvor der er sang, leg og aktiviteter.

Højmesser