Dagens Ord - bønner i nød

På Folkekirken.dk er der mulighed for at få et Dagens Ord. Du kan selv vælge mellem et ord, en bøn, en salme eller en velsignelse.

Klik på nedenstående Iframe og kom direkte til en lille video, hvor en præst fortolker dagens ord.

<iframe src="http://dagensord.dk/www" width="100%" height="760" frameBorder="0"></iframe>

Eller klik på dette link:  www.folkekirken.dk/dagensord

Bønneplakat - Bønner i nød
Sognepræst Thomas Uth har hentet rettighederne til at dele en bønneplakat fra De12kirke.dk.
En plakat med 47 bønner til enhver situation i disse tider. Den hurtige bøn: "Jesus Kristus! Jeg er bange. Hjælp mig" og den længere fordybende bøn om trøst og vejledning.

Bønnerne er skrevet af sognepræst Torben Haahr. I Næsborg, Salling, Oudrup og Vindblæs pastorat, Viborg Stift, har sognepræsten fundet inspiration til en daglig andagt og sat ord på de smukke bønner. Sognepræsten deler netop i år bønneplakaten i de 12 kirke under navnet "Bønner i nød 2020".

Torben Haahr udtaler: "Mit håb er at give ord for, hvad et menneske i nød har på hjerte". Han har i flere år arbejdet med særlig fokus på sjælesorg og har hjulpet mange med at sætte ord på deres smerter.

Bønner i nød kan downloades her eller på kirkens facebook side. Skulle andre kirker have lyst til at linke til plakaten, downloade den eller lægge den på egen facebook side, er man velkommen til det.
HUSK at angive De12kirker som kilde