Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Brønderslev Kirke
Håb - Menneskeværd - Livsmod

Dagens Ord - bønner i nød

 På Folkekirken.dk er der mulighed for at få et Dagens Ord.

Dagens ord er en app, der retter sig mod det moderne menneske, som gerne vil have den kristne dimension med i hverdagen på en let tilgængelig måde.

Dagens ord udgået som app
I 2020 udgik Dagens ord i app-form. Det betyder, at man ikke længere kan hente app´en fra f.eks. App Store eller Google Play og installere den på sin telefon.

Klik på nedenstående og kom direkte til en video, hvor en præst fortolker Dagens ord.
<iframe src="http://dagensord.dk/www" width="100%" height="760" frameBorder="0"></iframe>

 

Eller klik på dette link til siden Dagens Ord:  https://www.folkekirken.dk/aktuelt/dagens-ord?fbclid=IwAR2uflfzKpuqImbgI...

 

Bønneplakat - Bønner i nød
Sognepræst Thomas Uth har hentet rettighederne til at dele en bønneplakat fra De12kirke.dk.
En plakat med 47 bønner til enhver situation i disse tider. Den hurtige bøn: "Jesus Kristus! Jeg er bange. Hjælp mig" og den længere fordybende bøn om trøst og vejledning.

Bønnerne er skrevet af sognepræst Torben Haahr. I Næsborg, Salling, Oudrup og Vindblæs pastorat, Viborg Stift, har sognepræsten fundet inspiration til en daglig andagt og sat ord på de smukke bønner. Sognepræsten deler netop i år bønneplakaten i de 12 kirke under navnet "Bønner i nød 2020".

Torben Haahr udtaler: "Mit håb er at give ord for, hvad et menneske i nød har på hjerte". Han har i flere år arbejdet med særlig fokus på sjælesorg og har hjulpet mange med at sætte ord på deres smerter.

Bønner i nød kan downloades her eller på kirkens facebook side. Skulle andre kirker have lyst til at linke til plakaten, downloade den eller lægge den på egen facebook side, er man velkommen til det.
HUSK at angive De12kirker som kilde